U zoekt op Doelgroep > VVE
Direct contact? Offerte Contact of bel 06 46 080 594
Terug

Onze oplossingen voor VVE's:

Antislip-strips zijn ideaal voor meer grip op vloeren in openbare ruimtes. Lees verder

Gebruik antislip coating voor uw vlonder, trap of galerij. Nooitglad heeft het.
Lees verder

Voor extra grip bij ieder binnen- en buitenevenement gebruikt u antislipmatten van Nooitglad. Lees verder

Scotch – Clad. De oplossing voor gladheid op metalen- en betonnen ondergronden.
Lees verder

De antislip-oplossing voor trappen, badkamers en zwembad – omgevingen.
Lees verder

Onze antislip trap- en looppanelen zijn ideaal voor op scholen, bedrijfspanden en evenementenhallen. Lees verderReferenties
Deze tevreden klanten gingen u voor:

“Ons huis stond in de verkoop en het enige wat achterstallig was, was de vlonder rond het zwembad. Na zoeken op internet ben ik bij Nooitglad.nl terecht gekomen. Door de snelle service (dezelfde dag nog) hebben we gekozen voor het olie systeem. We hebben ons enorm verbaasd over wat het product doet met het hout. En we zijn zeer tevreden over hoe nooitglad.nl te werk is gegaan. Voor ons was dit de juiste oplossing.”


Anoniem
Tevreden klant te Hilversum

“Nooitglad.nl heeft de vlonders behandeld met de olie. De vlonders zien er weer als nieuw uit! Maar wat nooitglad.nl ook heeft gedaan is tijdens mijn vakantie de bestrating een beurt gegeven. Toen ik terug kwam was ik zeer verrast over het eindresultaat. Net zoals mijn vlonders ziet de bestrating er ook weer als nieuw uit. De kosten staan in verhouding tot het eind resultaat. Zeker een aanrader!”


Anoniem
Tevreden klant te Hilversum

“Jarenlang hebben wij geen onderhoud gepleegd aan onze vlonder, resultaat een groene maar vooral spekgladde vlonder, gevaarlijk dus.
Via via zijn wij terecht gekomen bij het bedrijf Nooitglad.nl, dit bedrijf heeft op een uiterst professionele wijze mijn vlonder naar het niveau nieuwstaat gebracht.”


Fop Halkema
Utrecht