U zoekt op Toepassing > Natte ruimtes
Direct contact? Offerte Contact of bel 06 46 080 594
Terug

Onze oplossingen voor natte ruimtes:

De antislip-oplossing voor trappen, badkamers en zwembad –¬†omgevingen.
Lees verder

Onze antislip trap- en looppanelen zijn ideaal voor op scholen, bedrijfspanden en evenementenhallen. Lees verder

Antislip voor natte ruimtes

Natte ruimtes kom je overal tegen. In badkamers, in tuinen, op dakterrassen, bij het zwembad. Bij slecht weer zorgt gladheid voor gevaar.
Antislip zorgt voor een veiligere leefomgeving. Voor uzelf en andere is er minder uitglijdgevaar.

Antislip voor vloeren

De badkamervloer is vaak nat. Na het douchen is het risico op uitglijden groot. Met antislip voor vloeren voorkomt u ongelukken. Als u kinderen heeft is het belang van een veilige vloer misschien nog groter. Koop daarom antislip voor uw badkamer vloer. Heeft u en zwembad in de tuin of kelder? Dan herkent u het probleem van natte vloeren ook. Nooitglad heeft ook antislip voor zwembadomgevingen.

Antislip is zeer geschikt voor badkamers

Terras/vlonder coating

Heeft u een dakterras of een houten vlonder in de tuin? Bij winterweer kan het behoorlijk glad worden. Voor u het weet bent glijdt u uit.
Nooitglad herkent dit probleem en heeft daar oplossingen voor. Met vloercoating is uw terras/vlonder veilig.

Neem contact met ons op

Heeft u een natte ruimte die een antislip oplossing nodig heeft? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.Referenties
Deze tevreden klanten gingen u voor:

“Ons huis stond in de verkoop en het enige wat achterstallig was, was de vlonder rond het zwembad. Na zoeken op internet ben ik bij Nooitglad.nl terecht gekomen. Door de snelle service (dezelfde dag nog) hebben we gekozen voor het olie systeem. We hebben ons enorm verbaasd over wat het product doet met het hout. En we zijn zeer tevreden over hoe nooitglad.nl te werk is gegaan. Voor ons was dit de juiste oplossing.”


Anoniem
Tevreden klant te Hilversum

“Nooitglad.nl heeft de vlonders behandeld met de olie. De vlonders zien er weer als nieuw uit! Maar wat nooitglad.nl ook heeft gedaan is tijdens mijn vakantie de bestrating een beurt gegeven. Toen ik terug kwam was ik zeer verrast over het eindresultaat. Net zoals mijn vlonders ziet de bestrating er ook weer als nieuw uit. De kosten staan in verhouding tot het eind resultaat. Zeker een aanrader!”


Anoniem
Tevreden klant te Hilversum

“Jarenlang hebben wij geen onderhoud gepleegd aan onze vlonder, resultaat een groene maar vooral spekgladde vlonder, gevaarlijk dus.
Via via zijn wij terecht gekomen bij het bedrijf Nooitglad.nl, dit bedrijf heeft op een uiterst professionele wijze mijn vlonder naar het niveau nieuwstaat gebracht.”


Fop Halkema
Utrecht